Uurwerkspecialist Nieuwendaal verzorgt de Aftersales Service voor Oris Nederland

BUDEL-Dorplein – Het familiebedrijf Nieuwendaal Uurwerkspecialisten is een begrip in de uurwerktechniek. Niet enkel voor de aankoop, maar ook voor herstellingswerken aan uw horloge of antieke klok bent u hier aan het juiste adres. Een van de horlogemerken die gevoerd wordt is Oris. We gaan graag even in op dit merk. 

ORIS HORLOGE 

Ze zijn weliswaar schaars, Zwitserse horlogemerken waarbij de focus uitsluitend op mechanische uurwerken ligt, maar ze zijn er zeker. Exemplaren die gemerkt zijn met een rode rotor, wijzen op de pure klasse van Oris.

THE RED ROTOR

De historie van Oris voert ons mee naar het Zwitserse Hölstein, waar in 1904 het merk Oris werd opgericht. Het vervaardigen van wekkers en polshorloge was aan de orde van de dag, totdat de quartz-crisis zijn intrede deed. De enorme impact vroeg om een koerswijziging; Oris besloot zich volledig te gaan richten op mechanische horloges met een sterke balans tussen kwaliteit en prijs. Een filosofie die tot op de dag van vandaag wordt gesymboliseerd door de Red Rotor, het befaamde handelsmerk.

BACK IN TIME MET EEN ORIS HORLOGE

Trouw blijvend aan een ijzersterk, origineel ontwerp, zijn de horloges uit de huidige collecties voor horlogeliefhebbers een lust voor het oog. Geïnspireerd door pilotenhorloges uit de Tweede Wereldoorlog, typeren Oris horloges zich zowel elegant als klassiek. Ingenieus ontworpen wijzerplaten, grote kronen en gebeitelde structuren zorgen voor een tijdloze uitstraling. De ultieme combinatie van iconische ontwerpen en Zwitserse kwaliteit.

Nieuwendaal Uurwerkspecialisten is gelegen aan de Peeldijk 43 in Budel-Dorplein. Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.nieuwendaal.com