Eerste plaats voor Ledûb mini’s 2! 

BUDEL –  Geheel coronaproof reden de volleyballers van Ledûb mini’s 2 met zo min mogelijk ouders naar Polaris in Helmond. Ze hadden sinds lange tijd weer een toernooi. Helaas zonder ouders en supporters. Gelukkig was de trouwe coach wel aanwezig, zodat de mini’s 2 de strijd aan konden gaan op niveau 3! Het team is nagenoeg niet veranderd ten opzichte van vorig jaar en zichtbaar beter op elkaar ingespeeld. Het op de juiste manier opstellen en doordraaien zat nog goed in het systeem. De coach zag dat het team niet stil heeft gezeten en het afgelopen half jaar hard heeft getraind! Chapeau! Afgelopen zondag speelde de mini’s twee rondes, twee keer tegen twee tegenstanders. Na twee keer nipte winst en twee keer een overtuigende winst, behaalde Ledûb mini’s 2 de eerste plek! Goud! Een leerzame dag. Tussen onze wedstrijden door konden Jill van Meijl, Jillis Rooijakkers, Lieke Kuiper, Daphne van Kuijk en Eva Meeuwissen ook de nieuwe kersverse mini’s aanmoedigen bij niveau 1. Een geslaagd toernooi!