Fotowedstrijd Werelddierendag

Een groot succes! Zo mag onze lezerswedstrijd in het kader van Werelddierendag genoemd worden. De redactie van HAC Weekblad werd overrompeld door foto’s van jullie geliefde huisdieren. Bovendien waren het ook nog eens hele leuke, mooie, grappige, originele foto’s! Op deze pagina’s zijn ze allemaal te bewonderen! En gezien het aantal inzendingen heeft het team van HAC Weekblad beslist om niet één, maar drie winnaars uit te kiezen. Hond Puck, die onze voorpagina siert, heeft de hoofdprijs gewonnen en mag vanaf aanstaande maandag (liefst samen met een baasje) een groot verwenpakket op komen halen. Maar ook het Franse bulldogje Cosmo (met zijn schattig kontje, ingestuurd door Elia Bonte) mag een prijsje komen ophalen en ook de drie kippen van Sara (ingestuurd door Ingrid Linders) vallen in de prijzen. Alle prijzen zijn vanaf maandag 5 oktober op te halen op het kantoor van HAC Weekblad (Bosstraat 76 in Hamont), tijdens de openingstijden. 

Wij wensen alle huisdieren en hun baasjes een heel fijne Werelddierendag toe!