Helpt u De Immenhof?

CRANENDONCK – In 2021 hoopt bijenhouders vereniging `t Wilgenroosje Cranendonck haar 100-jarig jubileum te vieren. De feestelijkheden hangen natuurlijk grotendeels af van de ontwikkelingen van het vervelende Covid 19 virus. Ondanks dit virus heeft de Immenhof afgelopen seizoen opvallend veel bezoekers mogen ontvangen. Mensen maakten een wandel- of fietstochtje om maar even van huis te zijn en bezochten tevens de  drachtplantentuin. Talloze complimenten vielen de vrijwilligers van de vereniging ten deel waarvoor hartelijk dank. De doelstelling voor het jubileumjaar is het voor een groot deel het ‘Klimaatneutraal’ maken van het clubgebouw. ‘t Wilgenroosje zal een deel van de asbesthoudende dakbedekking vervangen en een aantal zonnepanelen installeren zodat ze net zoveel elektriciteit opwekken als verbruiken. U kunt de vereniging helpen dit te realiseren. Doneer uw stem bij Rabo ClubSupport op Bijenhoudersvereniging `t Wilgenroosje Cranendonck. Dank U namens de vrijwilligers en zij hopen u volgend jaar te mogen begroeten in hun jubileumjaar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA