Huize te Gaste

Dagje uit naar Dierenrijk in Nuenen met de bewoners en medewerkers. Na de gedane voorbereidingen van alles, en iedereen ingestapt was, vertrokken we dinsdag 22 sept. op een zonovergoten dag om 10u30 met busjes en auto’s naar Nuenen.

Het leek net een schoolreisje, we zongen liedjes en er werd al heel wat gelachen. De dag kon niet meer stuk. Daar aangekomen gingen we fijn zitten, we dronken koffie en thee met lekkere belegde broodjes. Om 12u30 begonnen we aan de wandelroute door het prachtige park. Het was stilstaan, vertellen, kijken en genieten van de hele mooie diersoorten die er waren te zien. Om 14u30 fijn in het park gezeten. De ranja en de koekjes gingen er goed in. Enkele medewerkers voelden zich weer even heel jong; ze leefden zich uit op de wip, de schommels, de rolloopbaan en de kabelbaan. Er werd enorm gelachen, dit vonden ze allen zo leuk! Goed dat er artiesten en acrobaten bij waren, haha. De wandelroute werd weer voortgezet en we zagen nog mooie diersoorten. Er kwam een einde aan de wandeling. We zaten nog gezellig bij elkaar om een lekkere ijs te verorberen. De terugreis verliep goed en er werd veel opgehaald en verteld over de dierentuin. Om 17u arriveerden we weer in Gastel. Hier werd smakelijk en heel lekker gegeten van het Chinees buffet wat we klaargezet hadden. Het was een fantastische dag voor ons allen om nooit te vergeten!

Ingestuurd door een bezoeker van Huize te Gaste.