Winst voor Ledûb dames 2!

BUDEL – Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen van Ledûb dames 2 tegen Hajraa dames 1 op het programma. Na de eerste wedstrijd verloren te hebben, waren we extra gebrand om deze wedstrijd te winnen.

Door: Eva van Knippenberg

Foto Jos Meusen

Door een goede servicereeks van de tegenstander begonnen de dames 2 de eerste set met een flinke achterstand van 12-2. Na een inhaalslag kwamen ze steeds dichterbij, maar toch net iets tekort om de set nog binnen te halen: 25-19.
 De tweede ging het vanaf het begin tot de 20 gelijk op. Aan het eind van de set was Ledûb sterker waardoor ze de set met 22-25 binnen haalden door een slim balletje van onze spelverdeler Anna.
Na het winnen van de tweede set begonnen ze vol goede moed aan set drie. Deze set speelden we veel lange rally’s. Beide teams vochten voor ieder punt. Dit zorgde ervoor dat het tot het einde spannend was. Ledûb won de set met 24-26.
Set 4 begon met een heerlijke aanval van Myrthe Knechten waardoor het enthousiasme er meteen in zat bij Ledûb. Vanaf 10-10 kreeg Ledûb moeite met scoren en kon Hajraa flink uitlopen. Ledûb stond achter met 20–15. Door een paar slimme wissels haalden we Hajraa weer in en werd de set afgemaakt door een kill block van Hanneke Slenders. We wonnen deze set met 24-26. We zijn enorm blij en trots op de 3-1 winst! Aankomende zaterdag spelen we tegen SOMAS/Activia dames 2.