Bart Hovens draagt voorzittershamer over

BUDEL – Bart Hovens nam ruim 10 jaar geleden de functie over van Harry Rooijakkers. 

Hij heeft nadrukkelijk zijn stempel gedrukt op het jeugdvoetbal bij sv Budel. De jeugdafdeling van de club is onder zijn beleid uitgegroeid naar 315 jongens verdeeld over 25 teams, 116 meisjes: 9 teams en een 20 tal zogenaamde mini’s. Dit alles onder leiding van 114 jeugdleiders/trainers. Een opsomming van zijn vele activiteiten: Hij schreef het Jeugd Voetbal Beleidsplan.  Regelde de Introductie van “Sportlink” in 2015. Zet zich in voor  “Sjors Sportief” om jonge kinderen warm te maken voor het voetbalspel in verenigingsverband. 

Verder gaat hij voor in de opleiding van pupillenscheidsrechters en regelt de toewijzing van wedstrijden. Het “Coronaprotocol” voor onze vereniging is door Bart geschreven en ingevoerd. Naast lid van het hoofdbestuur onderhield hij ook contacten met de KNVB en met de voetbalverenigingen in Cranendonck. Gelukkig blijft hij bij sv Budel betrokken als lid van het hoofdbestuur met de functie van penningmeester.