CC De Adelberg opent bijzonder cultuurseizoen

LOMMEL – De Adelberg heeft er lang naar uitgekeken en het eerste weekend van oktober is het eindelijk zover! Dan verwelkomt het cultuurcentrum opnieuw met open armen publiek en artiesten tijdens de opening van het nieuwe cultuurseizoen 2020-2021.

Seizoen 20-21 wordt in alle opzichten een bijzonder seizoen waarin alles draait rond ‘Dromen’ van een mooie toekomst en ‘Beleven’ van magie.

Bezoekers hebben er duidelijk ook zin in. Sinds de start van de ticketverkoop eind augustus werden er in totaal al meer dan 6.700 tickets verkocht! De Adelberg bedankt iedereen voor het vertrouwen en interesse in het aanbod.

In deze ongewone tijden is een groot feest met receptie helaas niet mogelijk, maar niet getreurd want met La Guardia Flamenca belooft het op zaterdag 3 oktober vanaf 20.15 uur een onvergetelijke avond te worden. Deze flamboyante flamencodanseressen weten gemakkelijk de harten van elk publiek te veroveren. Met Vagamundo  brengen ze een opzwepende muziek- en dansvoorstelling doorspekt met zang, dans en hun onvermijdelijke hilarische dramatiek! Tickets: € 15

Zondagnamiddag 4 oktober is het de beurt aan de kleinste bezoekertjes. Slok van Muziektheater De Kolonie is een licht verteerbaar theaterconcert voor veelvraten vanaf vier jaar. Jan De Smet (De Nieuwe Snaar) en Bo Spaenc gaan op schok – pardon – op slok met een veelvoud aan instrumenten. Wondermooi schaduwspel en livemuziek zijn de

motor van dit muziektheaterfeest. De voorstelling start om 15.00 uur, tickets: € 7. Geschikt vanaf 4 jaar

In het nieuwe seizoen gaan letterlijk en figuurlijk nieuwe deuren open. De nieuwe foyer met Galerij, Kleine zaal en Cultuurbar zullen heel wat mogelijkheden creëren zowel binnen de eigen programmatie van De Adelberg als voor verenigingen. Het belooft bovendien een gezellige en inspirerende ontmoetingsplek te worden. Voor de opening dit najaar wordt momenteel een extra programma uitgewerkt. Meer hierover en de data verneem je binnenkort! De veiligheid van de bezoekers, artiesten en medewerkers zijn steeds een prioriteit. Je kan de laatste updates m.b.t. de richtlijnen rond Covid-19 nalezen op de website www.ccdeadelberg.be.  Zit je nog met vragen? Neem gerust contact met de Covid-19-verantwoordelijke Cindy Daems (cindy.daems@ccdeadelberg.be). 

Tickets & info : www.ccdeadelberg.be