Literair ontbijt met Claudia Nieuwenhuizen 

HAMONT-ACHEL – Een lekker ontbijt en een bevlogen spreker: het literair ontbijt is met voorsprong de smakelijkste activiteit van de bibliotheek. Dit jaar geeft de bibliotheek Hamont-Achel op 18 oktober het woord aan dorpsgenoot en creatieve duizendpoot Claudia Nieuwenhuizen. Het literair ontbijt, dat is eten ontroerd door woorden, een zin of tekst. Deze editie is Claudia Nieuwenhuizen onze smaakmaker. De Achelse is docente woordkunst en drama, zang- en artist coach en tekstschrijver. Ze schrijft liedjes, theaterteksten en gedichten. Normaal vindt het literair ontbijt middenin de bib plaats. Dit jaar verhuist deze appetijtelijke activiteit wegens de corona-epidemie naar de grote zaal van het Michielshof (Michielsplein 3), waar men de nodige afstand en hygiëne kan garanderen. Het gezellige gebeuren is volledig gratis en vindt plaats op zondag 18 oktober 2020 om 10.00 uur en eindigt om 12.00 uur. Het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijven is verplicht en kan tot en met 9 oktober aan de balie van de bibliotheek van Hamont en Achel of via bibliotheek@hamont-achel.be.