Super special sunday bij Etos Verheij 

BUDEL – Aanstaande zondag 4 oktober is het een speciale dag bij Etos Verheij aan de Markt in Budel. Er zijn voor deze dag speciale acties waaronder korting bij aankoop van de nieuwste dames parfum van Marc Jacobs “So Perfect”en de nieuwste herenparfum  Boss Bottled Eau de Parfum. Ook geven ze op al uw aankopen 15% korting, ook op actie artikelen maar met uitzondering van babyvoeding tot 6 maanden, cadeaukaarten en luxe parfums. En elke klant die deze middag minimaal €15 besteed krijgt een gratis Etos Coconut Almond Handzeep cadeau!  Daarom is het een Super Special Sunday bij Etos Verheij aan de Markt 15. Weet u trouwens dat Etos Verheij nog steeds bezorgt in Hamont, Achel, Neerpelt, Overpelt en Bree? Super gemakkelijk, u belt 0031 495497187, geeft uw bestelling door en Etos brengt het dezelfde dag tussen 16.00 en 18.00 uur bij uw thuis. Etos Verheij Budel, uw service drogist en parfumerie.

In de winkel worden alle corona regels volgens het RIVM opgevolgd, waardoor u veilig kan komen shoppen. Ze zien u graag zondag 4 oktober tijdens de Super Special Sunday. De winkel is geopend vanaf 12.00 uur.