Zevental FC Cranendonck pakt volle buit

SOERENDONK / GASTEL – Het zevental van FC Cranendonck mocht deze zondag proberen om in Veghel de punten mee te nemen. Vorige week werd er nog ruim verloren tegen Nijnsel, maar deze week nieuwe ronde, nieuwe kansen. Blauw-Geel was zondag de tegenstander van het zevental, dat erg sterk aan de wedstrijd begon. Er werd gelijk hard gewerkt en voor elkaar geknokt. Dit wierp in de eerste helft al vruchten af. Zowel Marion als Simone konden tot scoren komen. FCC domineerde de gehele wedstrijd en de thuisploeg kon er nauwelijks uitkomen. Op twee knappe reddingen van keepster Daphne na, werden zij niet gevaarlijk. Het bleef 0-2 tot de rust. Na rust bleef FCC goed voetballen, ondanks wat positiewisselingen in het team. Het balbezit bleef voor Cranendonck, dat goed voetbalde. De score werd nog ruim uitgebreid tot 0-7 met goals van Simone(2x), Evie, Marion en Mariëlle.

Volgende week speelt ook het zevental thuis. Zij zullen om 10 uur aantreden tegen Tivoli op Sportpark De Braken.