31 Days of devotion met Esther Fransen 

CRANENDONCK – “Zwerfafval opruimen is iets wat ik ontzettend fijn vind om te doen. Het geeft super veel voldoening, je hoofd raakt leeg tijdens het opruimen en je bent lekker buiten in beweging,” aldus Esther Fransen. De afgelopen 3 jaar heeft Esther zes keer de 31 days of devotion gedaan, wat staat voor 31 dagen lang elke dag zwerfafval opruimen. Het kost heel veel tijd en het is allemaal vrijwillig, maar ze doet het ontzettend graag en met heel haar hart. “En toen kwam corona,” vertelt Esther verder. “waardoor ik de maart en juli editie dit jaar voorbij liet gaan. In september ben ik echter weer begonnen met de maandelijkse opruimacties in samenwerking met Pro6 Cranendonck, en daarna heb ik met een groepje lieve mensen tijdens World Clean Up Day een gedeelte van Budel zwerfafvalvrij gemaakt. Ik merkte toen pas hoe erg ik het had gemist. Een 2020 zonder 31 days of devotion, dat was ineens ondenkbaar, vandaar dat ik de hele maand oktober weer op pad ga om zwerfafval op te ruimen. Editie 7.0 gaat deze donderdag van start!” Ben je benieuwd naar Esther’s zwerfafval-avonturen dan kun je deze volgen op de Beter Budel facebook-pagina. En wil je haar graag een dag meehelpen met het opruimen, dan kun je haar via diezelfde pagina een berichtje sturen. HAC Weekblad wenst haar alvast veel succes met deze actie!