Computerles bij Senioren Budel

BUDEL – Bij voldoende belangstelling zal Senioren Budel in Multifunctioneel centrum De Borgh onderricht en trainingen gaan organiseren op de volgende gebieden: ‘Het digitaal vervaardigen van fotoboeken’, ‘Werken met Windows, Word, Excel’ en ‘Tips en uitleg over surfen op internet en onze website’. Het betreft nu nog een inventarisatie van de belangstelling die er voor deze onderwerpen bij onze leden bestaat. Bij voldoende animo zal er naar jullie worden teruggekoppeld met de nodige bijzonderheden omtrent data, tijden en mogelijk ook de kosten. Heb je interesse om de nodige kennis van hedendaagse praktische voorzieningen op een ongedwongen manier te verkrijgen of te vergroten? Geef je dan op bij het secretariaat van Senioren Budel op 0031 495 492519 of stuur een mailtje naar: seniorenbudel@outlook.com Wees verstandig, overwin je angst voor het onbekende en meld je aan!