Gym voor ouderen bij Senioren Budel

BUDEL – Heb je op dinsdagmiddag niets te doen en wil je graag in een leuke, gezellige groep gymoefeningen doen? Senioren Budel is van plan om de leden meer te laten bewegen omdat dat alleen maar heel goed voor ons lichaam is. Spieren blijven lekker soepel en de sporters voelen zich daardoor jonger en blijer. 

Senioren Budel gaat daarom in Multifunctioneel centrum De Borgh ‘Seniorengym’ organiseren. De vereniging wil op 13 oktober om 13.30 uur starten in de Prowise Zaal. Er kunnen maximaal 20 personen deelnemen. Bij voldoende animo zullen de nodige bijzonderheden omtrent de volgende data, tijden naar de deelnemers worden teruggekoppeld met mogelijk ook de kosten. Senioren Budel wil uiteraard de kosten zo laag mogelijk willen houden. Heb je interesse om op een ongedwongen manier mee te doen? Geef je dan op bij ons secretariaat op 0031 495 492519 of stuur een e-mailtje naar: seniorenbudel@outlook.com Wees verstandig, overwin je angst voor het onbekende en meld je aan!