Zwarte gordel voor Scheelen en Seelos

HAMONT – Nick Scheelen en Tony Seelos hebben op 19 september hun zwarte gordel in Ju Jitsu behaald. Een internationale jury heeft op deskundige wijze het examen bekeken en de Dan graden toegekend. Met zijn 17 jaar is Nick de jongste zwarte gordel die Ju jitsuclub Tai-Sabaki Hamont ooit gekend heeft. “Als manneke van 8 jaar zagen ze hem bij de club binnen komen. Nu 9 jaar later heeft hij zijn eerste Dan beet. Tony daarentegen is ondertussen 47 jaar en ook op deze leeftijd is het mogelijk om nog zulke prestaties te leveren” aldus trotse trainers Mathias Bex (7e Dan) en Peter Louwers (4e dan). Maandenlange voorbereiding met vaste partner Tony Seelos hebben het gewenste resultaat opgeleverd. Proficiat namens heel de club! Ook de Japanse jujitsu federatie, ‘Seishinkai Ju-jitsu International’ waarbij Tai-Sabaki Hamont is aangesloten, heeft haar felicitaties ook overgebracht.