Acoustic Sessions met Shirma Rouse 

VALKENSWAARD – Shirma Rouse, die haar muzikale carrière startte als backing vocalist voor bekende artiesten zoals Anouk, Alain Clark en Candy Duffer, staat zaterdag 10 oktober in Theater De Hofnar met haar voorstelling Acoustic Sessions.

Shirma Rouse neemt je mee terug naar de basis. In haar Acoustic Sessions vergeet je voor een avondje de turbulente periode waar we ons in bevinden. Samen met haar twee muzikanten wordt dit een super intieme avond, waarin Shirma je vol zang en korte verhalen laat swingen. Deze powervrouw kan niet wachten om het podium weer op te gaan en de muziek te laten spreken. Terug naar klein wordt groots met de stem van Shirma Rouse! Shirma Rouse werd in 2013 uitgeroepen tot de beste backing vocalist van het Eurovisie Songfestival en inmiddels heeft ze maar liefst zeven albums uitgebracht waarvan het album Shout It Out Loud in 2015 werd bekroond met de Edison Jazzism Publieksprijs. Bestel jouw kaarten via hofnar.nl. Heb je vragen, bel dan naar onze kaartverkoopbalie (ma t/m vr 13.00-17.00 u) tel. 0031 40-2074010 of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.