Debuut voor Ledûb mini’s 3!

BUDEL –  Met gezonde spanning reisden zes jonge meiden (Anne, Jill, Olivia, Julle, Fennen en Lune) afgelopen zondag af naar Helmond of beter gezegd ’t Hout (Mierlo-Hout); hun eerste wedstrijd namens Ledûb mini’s 3 stond op het programma. Tijdens hun eerste wedstrijd tegen de plaatselijke trots VC Polaris moesten de meiden nog duidelijk wennen, het doordraaien eiste veel van hun aandacht waardoor de volleybal wat vaker vergeten werd; deze wedstrijd werd helaas met 2-0 verloren. Ondanks deze verliespot lieten de jonge meiden zich niet uit het veld staan tegen 4 jongens van VVC Best herpakte ze zich knap hetgeen resulteerde in een gelijkspel. Met veel vertrouwen speelde Ledûb mini’s 3 de laatste wedstrijd tegen het grote PSV uit Eindhoven, met veel enthousiasme en inzet werd deze wedstrijd gewonnen met 2-0! Een verdienstelijk debuut voor de meiden maar veel belangrijker nog; ze vonden het heel erg leuk!