Geen Kerstconcert Budels Gemengd Koor

BUDEL – Het is nog niet eerder voorgekomen in de 62-jarige geschiedenis van het Budels Gemengd Koor: geen kerstmatinee in december! In verband met het Corona-virus echter is het helaas onverantwoord en niet mogelijk om een kerstconcert voor te bereiden en uit te voeren voor publiek. Dat is doodjammer, nét nu we zo’n prachtige concertzaal hebben in de Borgh. 

Hopelijk is het virus volgend jaar zodanig onder controle dat B.G.K. weer kan doen wat het zo graag doet: samen zingen en U een fijne middag of avond bezorgen. Onder de strikte voorwaarden van het RIVM zijn de repetities stilaan weer op gang gekomen. Natuurlijk hopen we met z’n allen dat het virus Uw en onze deur voorbij zal gaan zodat we U binnen niet al te lange tijd weer muzikaal kunnen begroeten. Als U het Budels Gemengd Koor een warm hart toedraagt, steun dan het koor door Uw deelname aan de Rabo-clubsupportactie die gehouden wordt van 5 tot 25 oktober. Geef Uw stem aan het Budels Gemengd Koor! 

Bij voorbaat dank!