Beweegfestijn bij Turnlust Budel

BUDEL – Op woensdag 7 oktober viert Turnlust de week van de motoriek met het beweegfestijn! Kinderen van 1 t/m 5 jaar zijn samen met hun (groot)ouders van harte welkom om te ervaren hoe leuk en leerzaam bewegen is. Alle deelnemers krijgen een stickerkaart en kunnen stickers verdienen door gevarieerde oefeningen te doen die gebaseerd zijn op het nijntje beweegdiploma van de KNGU. Met een volle stickerkaart verdien je een plekje op het erepodium en krijg je nog iets leuks mee om thuis te blijven bewegen! Meedoen is gratis, maar aanmelden is verplicht en kan via onze website www.turnlust-budel.nl. Na aanmelding krijgen deelnemers een bevestiging met daarin de geldende corona maatregelen om deze sportieve activiteit in goede orde te laten verlopen.

Op woensdag 14 oktober om 20.00 uur wordt er een webinar georganiseerd voor alle sportverenigingen in Cranendonck, die een sportaanbod hebben voor kinderen. Hier zal gastspreker Tanja Bracco- Gartner van de KNGU, die ook contact heeft met de KNVB, NeVoBo en KNHB, het belang van een brede motorische basis voor jonge kinderen uitleggen. Daarna gaan we in gesprek om te kijken hoe we dit samen in onze gemeente kunnen realiseren zodat kinderen met een goede motorische basis kunnen starten met het aanleren van een specifieke sport. Interesse om deel te nemen? Stuur een e-mail naar combinatie.turnlust@gmail.com. Deelname is gratis.