Jolly Jumpers nemen afscheid van Ilse 

BUDEL – 20 jaar geleden startte de bejaardenbond met een linedancegroep in De Borgh in Budel. Jaren later kwam zo Ilse van Doorn uit Nederweert bij de club. Met haar Jolly Jumpers linedancers was ze iedere donderdagmorgen gezellig bezig.

Met veel liefde, geduld, enthousiasme en herhaling van dansen heeft ze de leden veel kunnen leren. Ze stond zelfs wel eens in de file om de dansers weer te kunnen laten genieten van dans en muziek. Helaas gaat niet alles zoals je eigenlijk zelf zou willen.

Ilse, het is nu tijd om aan jezelf, je gezondheid en gezin te gaan denken. Heel jammer voor ons, de leden, maar het is nu eenmaal zo. Wij proberen met anderen verder te gaan, daar waar jij moest beslissen om te stoppen. In deze corona tijd geen hand, kus, knuffel, schouderklopje of wat dan ook… Maar vergeten doen we je niet! Kom nog eens langs voor een kopje koffie of dans even mee. Ilse bedankt voor alles!

Ingestuurd door de Linedance groep Jolly Jumpers van De Borgh in Budel