Judith Clijsters: Bored to death

PELT – Op zaterdag 10 oktober om 20.30 brengt Judith Clijsters de voorstelling ‘Bored to death’ in CC Palethe. Wanneer liet je je lichaam de laatste keer over iets beslissen? Dat vraagt Judith zich af wanneer ze kijkt naar mensen en hun leefgewoonten. We leven, werken en zoeken ontspanning in ons hoofd. Het lichaam verveelt zich daarbij dood en krijgt geen enkele uitdaging. Het lijf is bored-out. ‘Bored to death’ gaat over hoeveel we van onszelf vragen en hoe passief ons lichaam daarvan wordt. Judith vertaalt de overbevraagdheid van ons denken naar fysieke beweging en zoekt, breekt en geeft zich over. Tot ze haar strategie verandert en durft te kijken naar wie en wat er altijd al was.

‘Bored to death’ gaat over hoeveel we van onszelf vragen en hoe passief ons lichaam daarvan wordt. De radicale andere kant daarvan is de doorgedreven fitness- en healthcultuur. Wat ben je bereid te doen of te laten om je goed te voelen? Een sterk fysiek en visueel dansspektakel, dichtbij het publiek. Tickets voor deze voorstelling kosten €13 en zijn te reserveren via vrijetijd@gemeentepelt.be of via tel. 0032 11 949490. Meer informatie over het aanbod van CC Palethe is te vinden op www.palethe.be