Schatkistdag één groot feest 

BUDEL – Donderdag 24 september vierden basisschool De Schatkist ‘Schatkistdag’. Een echte feestdag voor alle groepen waar iedereen erg naar uit keek. Er was immers, vanwege het Coronavirus, weinig te vieren geweest sinds maart dit jaar. De jongste kinderen hebben de hele ochtend fijn gespeeld in de Zuiderpoort en mochten daar met de bus naar toe. Voor veel kinderen was de reis al een hele belevenis. Koen en Serina hadden de zaal klaargezet met allerlei uitdagende, leuke toestellen en materialen. Bedankt daarvoor! De kinderen van de middenbouw hebben door Budel gewandeld onder leiding van ouders (dank je wel voor jullie hulp!). Onderweg moesten er opdrachten gedaan worden en vragen worden beantwoord. Daar was goed speurwerk voor nodig, maar laat dat maar aan de kinderen van de groepen 4 en 5 over! De jongens en meiden van de bovenbouw hebben zich bijzonder goed vermaakt met het Schatkist Spektakel. Hints, Schatkist & Co, Babbelonië, het Dozenspel, Monopolie en Kopspijkers zijn de spellen die gespeeld moeten worden. Het ging er fanatiek, maar sportief, aan toe.  Onder luid applaus van de andere groepen werd aan het eind de wisselbeker aan groep 8 toegekend. Een geslaagde dag voor alle kinderen van De Schatkist.