vv Maarheeze wint van Roggel

Zonder de fysieke steun van het publiek langs de lijn heeft vv Maarheeze redelijk eenvoudig kunnen winnen van sv Roggel. Na een 2-0 ruststand werd sv Roggel nog enigszins gespaard door de 3-0 eindstand. De doelpunten werden gemaakt door Sammy Dirkx, Berhan Yigitdol en Cas Baudoin.

Door de opgelegde Corona-maatregelen was het op sportpark De Romrijten angstvallig stil in de ontmoeting tegen sv Roggel. Om de supporters toch te laten meegenieten van de wedstrijd was er door het bestuur van vv Maarheeze een cameraman georganiseerd die de wedstrijd prima in beeld wist te brengen en via een live-stream op de Facebookpagina van vv Maarheeze, de supporters van zowel Maarheeze alsook van Roggel in de huiskamers en cafés prima wist te bereiken. Een prima overwinning voor Maarheeze ondanks de troosteloze, publiekloze ambiance maar met de virtuele steun van vele supporters via de Facebookpagina.