Drietal exposeert in het Oude Kerkje 

MIDDELBEERS – In het weekend van 10 en 11 oktober 2020  exposeren een drietal kunstenaars  in het Oude Kerkje in Middelbeers.

Zo is er Betsie van der Cammen-Hurkmans, Heeswijk Dinther – Schilderwerk. Zij haalt haar inspiratie uit de natuur, architectuur, mensen en kleuren. Haar werk is divers van aard en is zowel figuratief, modern en abstract. En ook Chris Hendriks is van de partij, Heeswijk Dinther – Brons, beeldhouwwerk. De uiteenlopende vormen van zijn werk inspireren elkaar. Het gelijktijdig werken aan verschillende objecten en met diverse materialen geeft een verfrissende afwisseling. Het is een uitdaging om de uiterste mogelijkheden van het materiaal te onderzoeken, om tot de grenzen van het haalbare te gaan.

De laatste exposant is Hennie van den Hurk, Veghel – Keramiek. Zijn inspiratie wordt gevoed door enerzijds de natuur, het natuurlijke en anderzijds  ruimtelijke vormen, de bebouwde omgeving. Met name de wijze hoe de natuur vorm geeft, structuur aanbrengt, hoe de natuur patronen maakt, vaak herhaling, maar nooit hetzelfde. 

Het Oude Kerkje is op zaterdag open van 13 tot 17 uur, op zondag van 11 tot 17 uur.

De entree is 2,00 euro (t.b.v. instandhouding van het monument), kinderen gratis. Het adres is Willibrordstraat 25, 5091 CC Middelbeers.

Meer info is te vinden op www.oudekerkje.nl. Ook vindt u ons op Facebook www.facebook.com/oudekerkje

Foto: Een werk van Betsie van der Cammen