Nieuwtjes van trefpunt ’t Buuls Zitje

BUDEL – ‘t Buuls Zitje is alweer drie maandjes geopend na de lockdown van maart. Heel voorzichtig worden de activiteiten weer opgestart. Al vanaf juli was er een wekelijkse lunch op donderdag, maar vanaf september is er ook weer een extra lunch op woensdagmiddag. Deze lunch is eenmaal per maand en heeft altijd een thema. Zo was er in september nog een vleugje vakantiegevoel met een Italiaanse lunch. In oktober wordt het een herfstlunch. Deze is op woensdag 21 oktober en start om 12.15 uur en kost 6€. Hiervoor kun je je al inschrijven. De Italiaanse lunch was een succes en er schoof zelfs een heer aan.

Ook al vanaf juli wordt er elke vrijdagmiddag geschilderd. De groepen komen om de week en zijn in principe vol. Heb je toch interesse dan kom je op een wachtlijst. Mocht er een van de vaste schilders verhinderd zijn of stoppen dan wordt je gebeld en kun je starten of eenmalig meedoen. Men hoopt binnenkort met wat meer personen te kunnen schilderen en lunchen. Maar gezien de huidige verslechtering en de toename van coronabesmettingen wordt even pas op de plaats gemaakt. Ook gaat vanaf oktober de rummikub spelmiddag op donderdag weer beginnen met inachtneming van alle RIVM-maatregelen. De middag start om 13.45  tot 16.00 uur. Bij zowel de lunch, schilderen en rummikub spelen zijn er maximaal 6 personen aanwezig, exclusief de gastvrouw/heer. Over de kaartactiviteiten, het Repair Café, knutselen of computer inloop volgende maand hopelijk meer nieuws. Je kunt natuurlijk ook elke dag komen koffie drinken en een praatje maken, buiten al de activiteiten om. Voor meer algemene info kun je bellen met ’t Buuls zitje tel. 0031 6 10227398, voor schilderen Kitty Arets 0031  630447705, mailen kan naar buulszitje@gmail.com en kijk ook eens op de Facebookpagina voor artikeltjes en foto’s. Je vindt ’t Buuls zitje op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 15 in MFC de Borgh naast de foyer. Hopelijk tot ziens!