Hedde gi och da gevuul van Buul?

BUDEL – Als je alleen al naar aanleiding van de kop boven het artikel deze tekst bent gaan lezen zal het antwoord op deze vraag waarschijnlijk joa zijn. Ook heel fijn als je dan nog even wilt doorlezen. Als c.v. Buulder Buk willen we heel graag iedereen heet Gevuul van Buul laten beleven. Zeker als het gaat om de viering van carnaval. Al 66 jaar is dat hetgeen waar de Buulse carnavalsvereniging zich voor inzet. Van de start bij Ut Get Beginne op de elfde van de elfde tot en met het haringhappen op aswoensdag. Ook als er door allerlei beperkingen die komende tijd nog van kracht zijn het niet mogelijk is om elkaar live te ontmoeten is het wel goed om te zorgen dat de waakvlam die bij dit Gevuul van Buul brandt niet gedoofd gaat worden. Op verschillende manieren hopen we daar de komende tijd sturing aan te kunnen geven. Door berichtgevingen in de lokale media, de ontwerpwedstrijd voor een pin/badge, het toch uitbrengen van een Bokkenblaaike en wie weet wat we nog allemaal meer kunnen doen. In elk geval willen we iedereen een goei gevuul van Buul meegeven de komende maanden. Om ons daarbij te helpen doen wij als Buulder Buk ook een bericht op alle leden van de Rabobank. Binnenkort start de actie clubsupport weer. Dat klinkt buitenlandser dan het is. Als je jouw stem vanaf 5 oktober aanstaande gaat uitbrengen is het fijn als we er als c.v. Buulder Buk ook één of twee van je mogen hebben. Om een beetje Gevuul van Buul te krijgen en te houden kun je ook onze website www.buulderbuk.nl of Facebookpagina bezoeken.