Bokkenblaaike in de startblokken

BUDEL – Dat er komend seizoen weinig activiteiten gehouden kunnen worden in het kader van carnaval is zo langzamerhand wel een realiteit die bij menig carnavalsvierder begint te landen…

Geen nieuwe hoogheden, dus het oude Prinsenpaar is ook het nieuwe Prinsenpaar en geen optochten. Cranendonck, en dus ook c.v. Buulder Buk maakte dat enige tijd geleden al bekend. In de regio maken ook steeds meer verenigingen en plaatsen hetzelfde scenario bekend. Geen nieuwe hoogheid en geen optocht wil echter niet zeggen dat er echt helemaal niks kan. Zo is het natuurlijk mogelijk om mee te doen aan de ontwerpwedstrijd voor een pin/badge en staat de redactie van het Bokkenblaaike al in de startblokken. Want ondanks het beperkte programma is er nog voldoende over om over te schrijven. En als het gezegde: “Wie schrijft die blijft” klopt, is dat goed nieuws voor c.v. Buulder Buk en iedereen die van carnaval houdt. Heb je iets te melden aan alle lezers van het Bokkenblaaike, dat maar liefst in een oplage van 4800 stuks verschijnt en huis aan huis in Budel bezorgd gaat worden aan het begin van het nieuwe jaar? Klim dan in je pen of toetsenbord en stuur je bericht, liefst ook met een leuke foto, zo spoedig mogelijk naar redactie@buulderbuk.nl. Dan kunnen we er als redactie mee aan de slag. Het Bokkenblaaike kunnen we jaarlijks uitbrengen met de steun van diverse adverteerders en sponsoren. Iedereen die vorig jaar een advertentie in het Bokkenblaaike had staan krijgt deze week een brief van de redactie. Stond je vorig jaar met je bedrijf of organisatie niet in het Bokkenblaaike en wil je dat komend jaar niet nog eens meemaken neem dan contact met ons op. Dat kan via het eerdergenoemd mailadres of kijk op de website www.buulderbuk.nl. Omdat er geen nieuwe hoogheid bekend gemaakt gaat worden zal de verspreiding pas na de jaarwisseling worden gedaan. Artikelen en advertenties ontvangt de redactie graag zo spoedig mogelijke maar uiterlijk voor begin november.