Wandelroutes voetje voor voetje

REGIO – Veel activiteiten kunnen niet doorgaan, maar zelf wandelen kunnen we wel. De Valkenswaardse wandelclub Voetje voor Voetje heeft in deze periode elke maand een voorstel uitgewerkt, om te wandelen via de wandelknooppunten. Elke maand worden er 4 verschillende afstanden voorgesteld. Op www.devoetjes.nl vindt u de informatie, en kunt u de routebeschijving of het gpx bestand downloaden voor uw route. Ook de routes van de andere maanden zijn hier nog te vinden. Het wandelen via de knooppunten is simpel. Je start bij een knooppuntpaal, en ziet daar voor het nummer waar je nu heen wil, welke richting je op moet. Volg in die richting die de gele driehoekjes aangeven, tot je bij je volgende knooppuntpaal komt. Daar zie je dan je volgende richting weer.

Het volledige Brabantse knooppunt netwerk is te  vinden op de website
www.visitbrabant.com/wandelen