Beweegfestijn Turnlust een groot succes!

BUDEL – Woensdag 7 oktober, vond het beweegfestijn plaats. Turnlust Budel schonk in de week van de motoriek, extra aandacht aan het plezier van goed leren bewegen bij jonge kinderen. 

Maar liefst 41 kinderen kwamen, verdeeld over verschillende tijdsblokken, samen met hun (groot)ouder naar de accommodaties in de Zuiderpoort om te genieten tijdens het beweegfestijn. Alle kinderen kregen een stempelkaart met stickers. Iedere keer als ze een oefening hadden uitgevoerd, mochten ze een sticker op hun kaart plakken. De oefeningen waren gebaseerd op het Nijntje beweegdiploma en Nijntje zelf was ook van de partij! De prachtige ballonnenboog van Darkness Entertainment maakte het feest compleet en na een foto en een dikke knuffel van Nijntje, gingen de kinderen met een voldaan gevoel en een mooie poster weer naar huis. We hopen iedereen nog eens terug te zien bij de diverse beweeglessen bij
Turnlust Budel.

Kijk voor meer informatie op www.turnlust-budel.nl