Winnaars puzzelbijlage augustus

REGIO – Afgelopen zomer zorgde HAC Weekblad voor vertier en plezier en brachten we maar liefst 2 keer een Puzzelbijlage uit. De winnaars van de eerste editie zijn de prijzen ondertussen al op komen halen en nu is het tijd om de winnaars van de tweede editie bekend te maken. 

Celeste, exclusieve tuinmeubelen stelde 3 x een shoptegoed t.w.v. €50 beschikbaar te besteden aan teak accessoires. Deze zijn gewonnen door Wies Dirks, Jean Teeuwen en Frank Driesen. 

Stichting Centrummanagement Weert geeft 5 x een shoptegoed t.w.v. van €40 weg aan 5 gelukkigen. Zij mogen de bon besteden bij een binnenstadondernemer van Weert naar keuze. De winnaars zijn geworden: Danielle Roosen, Linda Lamers, Brigitta Vaesen, Wendy Vanderweijer en Marly van der Looij. 

Slaapcenter Verweijen uit Budel, specialist op het gebied van slapen, geeft een Cambridge Orthopedisch kussen weg t.w.v. €119. Deze is gewonnen door J. Lamers uit Maarheeze. 

Alle winnaars krijgen persoonlijk bericht van ons met meer details over het ophalen van de prijzen. We willen iedereen bedanken om zo massaal mee te doen aan alle wedstrijden die we de afgelopen periode georganiseerd hebben (Vakantiequiz, Mens Erger je Niet spelletje, Pool de France en natuurlijk de twee Puzzelbijlage!). Hou HAC Weekblad zeker in de gaten want ook dit najaar komen er weer leuke wedstrijden aan!