Bezorg- en afhaalservice Cranendonck

BUDEL – Twee weken geleden werden er in Nederland door het kabinet lichte maatregelen genomen om het covid-19 virus af te doen zwakken, maar daar had Jurgen van Riet van de Brasser al geen goed gevoel bij. Hij verwachtte op korte termijn een gedeeltelijke of algehele lockdown. Hij tuigde in korte tijd een nieuwe service op van De Brasser namelijk: “Bezorg en afhaalservice Cranendonck”. Deze is afgelopen woensdag, een dag na de horeca lockdown van start gegaan. Dit noemen ze voortschrijdend inzicht en we zijn net op tijd klaar om te starten. Wij hopen met deze service te kunnen overleven met onze zaak, waar we al ruim 17 jaar onze ziel en zaligheid in hebben gestoken. Met deze service wil het team van de Brasser hun diensten aanbieden in wederom een moeilijke periode voor iedereen. Er werd een nieuwe facebookpagina aangemaakt en een speciale bezorg- en afhaalkaart, zodat de mensen kunnen genieten van de heerlijke broodjes, salades en andere lekkere gerechten van De Brasser. 7 dagen per week kan er heerlijk thuis of op bedrijf gelunched worden. De uitgebreide lunchkaart en de bezorgtijden zijn te vinden op de website van de Brasser onder de knop: bezorg en afhaalservice Cranendonck, of op de gelijknamige facebookpagina. U kunt bestellen via mail naar bezorging@debrasser.nl of bellen met onze hotline: 0031 495 519393.