Ledub Dames 1 verliest van Sliedrecht Sport dames 2

REGIO – Zaterdag 10 oktober stond de eerste uitwedstrijd voor Ledûb Dames 1 op de planning. Na een tussenstop in Veldhoven gingen de volleybalsters op weg naar Sliedrecht, waar ze het op mochten nemen tegen Sliedrecht Sport DS 2. 

Door Sanne Verbeek 

Na de wedstrijdbespreking begonnen we fanatiek aan de warming up, we hadden zin om te gaan knallen! We werden een voor een voorgesteld en via de livestream van Sliedrecht Sport was de wedstrijd te volgen. De eerste set liep het tot 13-13 gelijk op. Daarna maakten we zelf een paar persoonlijke foutjes, waardoor de dames van Sliedrecht wisten uit te lopen. Waardoor we de rest van de set tegen een achterstand bleven aankijken. Deze set ging dan ook met 25-19 naar Sliedrecht Sport. In set 2 keken we alweer snel tegen een achterstand aan. Er werd flink wat gewisseld. Waardoor het weer beter ging lopen. De meiden vielen goed in en zorgden voor extra energie in het veld. Helaas wisten we deze set niet te winnen en won Sliedrecht met 25-21. 2-0 voor Sliedrecht Sport, we moesten nu iets doen anders kon de wedstrijd zo afgelopen zijn. Deze set liep het tot de 20 gelijk met elkaar op en boven de 20 wisten wij het verschil te maken mede door een mooie service serie van Nikki. Deze set wonnen wij met 21-25. Set nummer 4, in deze set liep het weer gelijk met elkaar op, maar bij de 15-15 wist Sliedrecht er toch weer voor te zorgen om wat uit te lopen op ons. Toch bleven we voor iedere bal werken, maar de tegenstander zorgden er met goed spel voor dat ze ons voor bleven. Deze set ging met 25-20 naar Sliedrecht Sport. Helaas ons eerste verlies dit seizoen. 

Deze week gaan we weer hard trainen en ervoor zorgen dat we de komende wedstrijd weer gebrand zijn om te knallen. Hopelijk zien we jullie dan weer online via de livestream!