Optreden Peltse band Floris and the Flames

PELT/MAASEIK – Begin oktober stond de Noord-Limburgse band Floris and the Flames op het podium van CC Achterolmen te Maaseik. Floris and the Flames bestaat uit de muzikanten Floris Willem (viool), Gert Peeten (piano, gitaar en elektronica), Dries Peeten (basgitaar) en Simon Schrooten (drums en percussie). Door meerdere afgelastingen omwille van corona, was het even geleden dat ze nog voor een live publiek op de planken konden staan. Het deed de bandleden dan ook enorm deugd om hun muziek ten gehore te brengen. Corona can’t stop the music! Ze kijken nu uit naar de concerten in Oostenrijk eind deze maand. Ze gaan er twee optredens spelen in concertzaal MuTh en een concert in het Italienisches Kulturinstitut. Hopelijk gooit corona geen roet in het eten. Meer info: check de Facebookpagina van Floris and the Flames