Stopzetting seizoen WTC Allemaal op de Fiets

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ST.HUIBRECHTS-LILLE – WTC ‘Allemaal op de Fiets’ uit St. Huibrechts-Lille heeft beslist om het fietsseizoen 2020 vanaf 8 oktober stop te zetten. Dit zowel voor de zondags- als woensdagritten. Door de stijgende Coronacijfers en de verscherpte maatregelen is het bestuur tot dit besluit gekomen. De club wil de gezondheid van de leden niet in gevaar brengen door in groep te fietsen. Om die reden zal ook het jaarlijkse clubfeest niet doorgaan. Om de traditie in ere te houden zal de club wel enkele jubilerende leden en de verdienstelijke leden een aandenken aanbieden. Geheel Corona-proof natuurlijk! Om de conditie op peil te houden wordt de leden geadviseerd om te blijven fietsen. Liefst alleen en desnoods met tweeën. Dit seizoen wordt dus op een aparte manier afgesloten. Allemaal op de Fiets hoopt dat ze het volgende op een normale manier kunnen starten.