Wegwijs in het juridische web

ACHEL – Mensen die geconfronteerd worden met juridische problemen, komen vaak in een wereld terecht waar ze niet in thuis zijn. Ingewikkelde, bijna onbegrijpelijke, informatie en moeilijke termen worden er in het rond gegooid. Advocate en erkend bemiddelaar Lynn Meeuwissen uit Achel wordt erg frequent benaderd door mensen die graag een duidelijk en begrijpelijk advies willen. Om onze lezers ook wegwijs te maken in sommige aspecten van het rechtsyteem brengt HAC Weekblad iedere maand in samenwerking met Lynn Meeuwissen de column ‘Recht door Zee’. Hierin komen actuele onderwerpen aan bod, die op een heldere manier worden uitgelegd. Op deze manier hoopt Lynn wat meer duidelijkheid te scheppen over onderwerpen die voor veel mensen van toepassing zijn. Deze week is haar eerste column te vinden in de krant op pagina 26, en onder het kopje “columns”. op deze website.