Taboes bespreken met Nesim El Ahmadi

VALKENSWAARD – Youtuber en presentator Nesim El Ahmadi gaat het theater in met zijn eerste cabaretvoorstelling TaBoe! Op vrijdag 30 oktober komt Nesim naar Valkenswaard. 

In zijn eerste voorstelling bespreekt Nesim taboes en verhalen die voor hem belangrijk zijn op een hilarische wijze. Hoe is het bijvoorbeeld om de zoon van een vluchteling te zijn? De zoektocht naar zijn geloof, op jonge leeftijd trouwen met een christelijk vrouw en zelf moslim zijn. Een haartransplantatie op je 23e, de ontvoering van zijn vrouw of om vast te zitten in een cel.

Nesim el Ahmadi is voornamelijk bekend van het YouTube kanaal Supergaande en zijn eigen YouTube kanaal. Op Social Media is Nesim ook erg bekend en heeft hij meer dan 300 duizend volgers. Op televisie was hij te zien in twee seizoenen van Rambam, heeft hij een aantal jaar voor BNN gewerkt als presentator en presenteerde hij het online programma Platenbazen van Radio 538 en bij RTL Concentrate.

Kaarten bestellen kan via hofnar.nl, telefonisch via 0031 402074010 (ma t/m vr 13.00 tot 17.00 uur) of mail naar  kaartverkoop@hofnar.nl.