CV de Muuzevangers in het nieuw?

MAARHEEZE – Carnaval is een feest waar álles draait om ‘uiterlijk vertoon’! Dat geldt voor de carnavalsvierders zelf natuurlijk, maar ook voor de Prins, de Prinses, hun Adjudant en de leden van de Raad die hen begeleiden. 

Onderdeel daarvan is dat je onder alle omstandigheden als één vereniging zichtbaar en herkenbaar wilt zijn. En dáár zijn voor de Muuzevangers nog verbetermogelijkheden… Het is om die reden, dat CV de Muuzevangers aan de leden van Rabobank vraagt om hun stem bij de Rabobank ClubSupport campagne. Rabobank Weerterland en Cranendonck stelt in deze campagne aan alle in hun werkgebied vallende en hieraan deelnemende verenigingen een totaalbedrag beschikbaar voor een doel dat zij zelf benoemen. Dit bedrag wordt vervolgens verdeeld op basis van de stemmen die leden van de Rabobank uitbrengen. Als je Rabobank-lid bent en je CV de Muuzevangers 1 of 2 van jouw in totaal vijf stemmen gunt, dan gaat het geld dat daarmee verzameld wordt in de vernieuwing en aanvulling van diverse officiële outfits gestoken worden. Helaas kunnen we er dan nog niet direct mee pronken tijdens carnaval 2021, maar hopelijk gaat dit wel het geval zijn in 2022! Vergeet je niet vóór 25 oktober te stemmen? Het kan zowel via de Rabobank-app als via Rabobank Internetbankieren.