De film is terug in Valkenswaard

VALKENSWAARD – Vanaf juni genoten bezoekers van Theater De Hofnar de hele zomer lang van de nieuwste films. Dit was een groot succes! Naast het faciliteren van lokale en professionele voorstellingen is De Hofnar nu een echt filmtheater geworden en hierdoor is de film in Valkenswaard weer terug van weggeweest. Als officieel filmtheater programmeert De Hofnar nu elke twee maanden films kort na de releasedatum.

In de maanden oktober en november draaien ze diverse nieuwe films, zoals de dramafilms Adam (AL) – Nominaties en prijzen op verschillende internationale filmfestivals, The Tobacconist (12+), Buladó (9+) – Winnaar Gouden Kalf voor beste film op Het Nederlands Film Festival 2020, Buiten Is Het Feest (12+) – met o.a. Abbey Hoes, Georgina Verbaan en Eelco Smits en Corpus Christi (16+) – publieksfavoriet op het Internationaal Film Festival Rotterdam. Voor de filmliefhebber die houdt van komische en romantische films draaien we Casanova’s (AL) – met o.a. Jim Bakkum en Lieke van Lexmond en de film Made in Italy (AL) met o.a. Liam Neeson. Tip voor alle natuurliefhebbers is de Nederlandse drama/komedie De Vogelwachter (AL) waarin o.a. Freek de Jonge speelt. De films The Nest (14+) en Marionette (12+) zijn thrillers die allebei op 1 oktober in release zijn gegaan en vanaf begin november al bij De Hofnar te zien zijn.De familiefilms Jackie en Oopjen (AL) en De Elfkins – Een klein bakfestijn (6+) zijn in de herfstvakantie te zien in De Hofnar. Vanaf woensdag 18 november draaien we De Grote Sinterklaasfilm maar liefst 7 keer voor kinderen van alle leeftijden.  Het filmaanbod t/m november vind je in onze filmflyer. Deze is op te halen bij De Hofnar. Of ga naar www.hofnar.nl en selecteer bij genre ‘film’. Zo krijg je een goed overzicht van alle films die op dit moment gedraaid worden. Films worden maandelijks op de website gepubliceerd zodra ze geprogrammeerd zijn. 

Bezoek de website www.hofnar.nl voor het gehele filmaanbod, reserveer je kaartjes online of bij de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 13.00-17.00 u) en geniet binnenkort van films in De Hofnar. Uiteraard met volle aandacht voor een fijn en veilig bezoek. Kijk op de website hoe een veilig bezoek bij ons eruit ziet.