Gemeenteraad Hamont-Achel online te volgen

HAMONT-ACHEL – Op donderdag 22 oktober is het gemeenteraad. Naar goede gewoonte gaat deze van start om 20.00 uur. Hoewel de zitting normaal doorging in het Michielshof, werd er omwille van de          verstrengde maatregelen gekozen voor een gemeenteraad via Zoom. De gemeenteraadsleden zullen via deze Clouddienst waarmee men virtuele bijeenkomsten kan organiseren, online    deelnemen. 

Burgers die geïnteresseerd zijn om de gemeenteraad online bij te wonen, kunnen hiervoor een login bekomen. Zij dienen daarvoor uiterlijk woensdagavond 21 oktober een e-mail te sturen naar      algemeendirecteur@hamont-achel.be. Net voor aanvang van de zitting ontvangen zij via e-mail een uitnodiging om deel te nemen. 

De agenda van de gemeenteraad van 22 oktober vind je terug op www.hamont-achel.be/gemeenteraad