Ledûb mini’s speelt niveau 5.

REGIO – Sanne Hennekens, Nienke Broers, Jula van Gaal, Lena Beerten, Lot Ramaekers en Yfke de Laat hebben vorige week zondag hard gewerkt op het mini-toernooi. De dames hebben het hartstikke goed gedaan op de eerste keer niveau 5! Hard gewerkt, maar helaas geen setje weten te pakken. Het scheelde echt weinig af en toe.  De eerste wedstrijd tegen DKJO moesten de meiden er echt nog even inkomen. De eerste set verloren ze met 27-18. De tweede set kwamen ze super goed terug en werd het een gelijke stand: 21-21. De tweede wedstrijd tegen Polaris zaten ze er zo dichtbij 20-18, 19-18 beide sets nipt verloren. Derde wedstrijd was een moeilijke. VVC Best was echt een stukje sterker. Twee sets verloren met 20-16 en 20-10. De laatste set kelderde de concentratie een beetje weg bij de meiden. Ondanks het verlies, een gezellige en leerzaam dag gehad samen. Op naar het volgende toernooi!