Optredens Ansatz Der Maschine en Piet Kusters van komend weekend geannuleerd

HAMONT-ACHEL – Het beloofde een cultureel weekend te worden in De Posthoorn met Ansatz der Maschine op vrijdag en Piet Kusters op zaterdag. Omwille van de verstrengde maatregelen, annuleerden de artiesten hun optreden. Beide voorstellingen krijgen een nieuwe datum. 

Begin 2020 bracht de elektro-akoestische band uit Kortrijk zijn nieuwe album ‘Burial Songs’ uit. Jammer genoeg kon de band de positieve recensies en de vele airplay op Radio 1 niet verzilveren: door de coronacrisis werden immers alle geplande releaseconcerten geannuleerd en verschoven naar het najaar van 2020. Door de opnieuw verstrengde maatregelen valt nu ook het optreden in De Posthoorn op vrijdag 23 oktober in het water. Dit concert wordt verplaatst naar vrijdag 9 april 2021. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Ticketkopers zijn hiervan op de hoogte gebracht. Ook het theateroptreden van mentalist Piet Kusters op zaterdag 24 oktober wordt verplaatst naar een nog te bepalen datum. Wie al tickets kocht, werd hierover reeds ingelicht.