Majd Khalifeh in CC Palethe

OVERPELT – Op zondag 25 oktober komt Majd Khalifeh naar CC Palethe met zijn voorstelling ‘Herboren: hier komt een nieuwe Belg’. 

Majd Khalifeh belandde als jonge Palestijn alleen in België. Vanuit een asielcentrum zocht hij zijn weg in een maatschappij waar hij niets van af wist. Momenteel is Majd VRT-journalist, houder van diploma’s en de Belgische nationaliteit. Majd geeft een interactieve lezing waar hij graag met het publiek in gesprek treedt. Na de lezing, om 11.30 uur, kan je genieten van ‘Rainbow’, een live performance van kunstenares Nazanin Fakoor in het kader van OORtreders. Heb je een ticket van het festival ‘Oortreders’, dan mag je gratis deelnemen aan deze lezing. De voorstelling start om 10.00 uur en gaat door in CC Palethe (Jeugdlaan 2 in Overpelt). Voor tickets en meer info surf naar www.palethe.be