Nog altijd films in Theater De Hofnar

VALKENSWAARD – Heb je behoefte aan een fijn en veilig uitje? Geniet van een middagje of avondje film in theater De Hofnar! Het theater blijft namelijk films draaien voor maximaal 30 personen. In de herfstvakantie draaien ze voor het hele gezin o.a. de films ‘Elfkin – Een klein bakfestijn’ en ‘Bigfoot Family’.

Elfkin (6+)
Het opgewekte Elfkin-meisje Helvi, die al tweehonderd jaar onder de grond leeft, trekt op een dag samen naar de bovengrondse wereld waar ze op zoek gaat naar haar unieke Elfkin-talent én grootse avonturen beleeft.

Bigfoot Family (6+)
Bigfoot wil zijn bekendheid inzetten voor het milieu en vertrekt naar Alaska. Een paar dagen later verdwijnt hij. Adem gaat met zijn moeder, wasbeer Trapper en beer Wilbur naar het Hoge Noorden om zijn vader te redden.

Meer films in De Hofnar 
Op vrijdag 23 oktober wordt ‘A Life On Our Planet’ met David Attenborough vertoond. De films Casanova’s en Deux zijn op maandag 26 en dinsdag 27 oktober te zien. Benieuwd naar welke films er nog meer draaien? Kijk voor het hele programma op hofnar.nl.

Filmkaarten bestellen
Filmkaartjes zijn alleen online te bestellen via www.hofnar.nl. De kaartverkoop is de komende vier weken gesloten. Wel zijn we telefonisch bereikbaar via 0031 40-2074010 (maandag t/m vrijdag 13.00 tot 17.00 uur) of stuur een mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.

Veilig theaterbezoek 
In de theaterzaal hebben we een sfeervolle ‘café chantant’ opstelling, zodat je gezellig en veilig naar de film kunt gaan. Meer informatie over jouw bezoek bij ons in het theater vind je op www.hofnar.nl/veilig-theaterbezoek.