Bezoekerscentrum Hageven sluit cafetaria 

PELT – Om de verspreiding van COVID-19 in te dijken volgt Natuurpunt de richtlijnen en aanbevelingen van de federale overheid. Bijgevolg zal de cafetaria van het bezoekerscentrum aan de Tussenstraat in Pelt gesloten blijven tot en met minstens 24 november 2020. Alle activiteiten gaan tot nader order door. Hou zeker onze Facebookpagina in de gaten voor updates hieromtrent. Alleen het ontbijt na het Dauwconcert met Bells Lab i.k.v. het festival OORtreders wordt geannuleerd.

Onze natuurgebieden blijven uiteraard wel open voor een gezonde wandeling. Maak van de nood een deugd en duik individueel of in klein gezelschap de natuur in!

Voor up-to-date informatie en eventuele verlengingen van de maatregelen kan je vanaf nu terecht op www.natuurpunt.be/corona. Alle updates zullen daarop verschijnen. Consulteer die pagina voor de laatste stand van zaken. Met al je vragen kan je terecht op corona@natuurpunt.be