Nieuws Senioren Budel

BUDEL – Helaas maar waar, we zitten er weer midden in. Alles ligt weer stil. Al onze activiteiten die wij zo zorgvuldig mogelijk met alle veiligheidsmaatregelingen in acht nemend hadden opgestart liggen weer op hun gat. Het is niet anders, natuurlijk kunnen wij oorzaken gaan zoeken of benoemen, maar dat doet de hele wereld al. Er zijn activiteiten die wel onder strikte regels en met minimale deelname door konden gaan, maar het bestuur heeft  besloten om de  verantwoording te nemen en alles in ieder geval tot de volgende bestuursvergadering 11 november stil te leggen. Natuurlijk hopen wij samen met jullie dat er rond die tijd betere berichten zijn. Jammer dat we weer in deze situatie zitten en het enige wat ik onze leden kan toewensen is sterkte.

Namens Senioren Budel, Jen Compen