Nieuws vanuit Dorpsraad Zurrik 

SOERENDONK – Vanwege de nu geldende coronamaatregelen zullen we de geplande vergadering van stichting Dorpsraad Zurrik op woensdag 28 oktober niet door laten gaan. Om de verdere verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen moeten we juist nu elkaar niet gaan ontmoeten in een vergadering. Hoewel we het erg jammer vinden dat we nu al een hele tijd onze vaste groep bezoekers aan de vergadering missen, is het naar onze mening het enig juiste…

Een andere reden voor dit bericht is dat de werkgroep die zich met het maken van de lichtornamenten bezig houdt, na de succesvolle donateursactie nu keihard aan de slag is om nog vóór de komende feestdagen zoveel mogelijk lichtornamenten klaar te maken. Daarbij kunnen ze op de dinsdag- en donderdag middagen en avonden nog best wat “handjes” gebruiken. Inwoners (M/V) uit Zurrik die op een veilige manier mee willen helpen bij de productie van de lichtornamenten zijn van harte welkom. Neem contact op met Fred Smits (06-10455341 of via mail: fredsmits@outlook.com) als je hieraan een bijdrage wilt leveren. Namens Dorpsraad Zurrik alvast enorm bedankt!