Onderhoudswerken aan Orchideeënlaan, Ruiterstraat, Lillerdijk en Hees

HAMONT-ACHEL – Sinds dinsdag vinden er onderhoudswerken plaats aan enkele wegen in Hamont-Achel. De aannemer gaat deze week van start in de Orchideeënlaan waarbij de weg tussen het nieuwe brugje over de Warmbeek en de Militaire Dijk volledig wordt gerenoveerd. De weg zal daarom ongeveer een week afgesloten zijn voor alle verkeer. Er is een omleiding voorzien. 

Na de werken in de Orchideeënlaan wordt in de Ruiterstraat een groot deel van het asfalt vernieuwd. In de weken daarop volgen asfaltwerken aan de Lillerdijk en een stukje van de Hees. Ook deze werken zullen elk ongeveer een week duren en kunnen elkaar een stukje overlappen. Let wel: deze wegeniswerken zijn afhankelijk van het weer. De planning kan dus variëren naargelang de weersomstandigheden. De nodige signalisatie wordt steeds tijdig aangebracht. Overal waar nodig wordt een omleiding voorzien.