QUIZ! Op Sterksel: Uitgesteld

STERKSEL – Zoals al eerder aangekondigd, vindt dit jaar de geboorte plaats van een nieuwe Sterkselse traditie: QUIZ! Op Sterksel. Ivm verscherpte maatregelen, heeft de organisatie besloten om de quiz uit te stellen tot 12 december. Teams kunnen zich inschrijven!

Helaas zijn al veel gezellige Sterkselse activiteiten komen te vervallen dit jaar. Daarom is er juist nu een sterke behoefte aan een gezellige activiteit, wat ook wordt onderstreept door het grote aantal inschrijvingen voor QUIZ! Op Sterksel.

De QUIZ! Op Sterksel commissie is al enige tijd bezig om een leuke, avondvullende kennisquiz op te zetten vol met vragen, opdrachten en leuke activiteiten.

De organisatie respecteert de COVID-19 richtlijnen vanuit de overheid, want veiligheid en gezondheid staan voorop. “Maar het is wel jammer dat de QUIZ! Op Sterksel wederom gedwarsboomd wordt door strengere Corona maatregelen. Daarom hebben we moeten besluiten om de quiz op de geplande datum niet door te laten gaan” aldus Frans Reiling namens de organisatie. De organisatie laat zich niet uit het veld slaan “In de hoop dat de maatregelen versoepelen, hebben we besloten de quiz uit te stellen tot 12 december. Als het dan nog niet lukt hebben we alvast een alternatieve datum gereserveerd: 16 januari” vervolgt Frans. De teams hoeven niet stil te zitten tot de quiz avond, want er zijn al volop bonus punten te verdienen. “De teams die zich voor 1 oktober hebben ingeschreven hebben al een hint ontvangen. Maar alle teams krijgen nog mogelijkheden om punten bij elkaar te sprokkelen, ze moeten alleen de mail en WhattsApp goed in de gaten houden” onthult Frans. De inschrijving staat nog open. Zet 12 december en 16 januari alvast in de agenda en zorg dat je kan zeggen “Wij waren er bij!”. Inschrijven voor de QUIZ! Op Sterksel kan via de website: www.quizopsterksel.nl