’t Verfspoor brengt kleur in je interieur! 

PELT – ’t Verfspoor is een familiebedrijf met aan het roer Stefan Nijssen. Hij wordt bijgestaan door zijn broer Davy en zijn zoon Sander. Dankzij de professionele kennis van zaken, een breed assortiment aan merken en vakkundig kleuradvies aan huis is ’t Verfspoor uw ideale partner. Zowel particulieren als professionals kunnen er rekenen op een persoonlijke service en producten van kwaliteit. En vanaf nu is de winkel te vinden op een gloednieuwe locatie, aan de Fabrieksstraat in Pelt waardoor ze een nog betere service en klantvriendelijkheid kunnen aanbieden. 

“Dat klopt,” vertelt Stefan. “De nieuwe winkel is overzichtelijker, heeft meer parkeergelegenheden en uiteraard blijven we onze klanten dezelfde correcte en professionele service bieden die ze van ons gewend zijn.” Om de verhuis naar de nieuwe locatie te vieren organiseert ’t Verfspoor nog een extra Opendeurweekend op zaterdag 24 en zondag 25 oktober, telkens geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur. Bovendien wordt er gestunt met een interessante actie, want er wordt 15% korting aangeboden op het volledige aanbod! 

Weet u zelf niet meteen welke richting u uit wil met uw interieur? Geen probleem, want het team van ’t Verfspoor helpt u hier graag mee. Er wordt rekening gehouden met o.a. de smaak van de klant, de stijl van uw woning of kantoorgebouw, lichtinval, actuele trends,… Of het nu een klus is binnen- of buitenshuis, bij ’t Verfspoor hebben ze gegarandeerd alles in huis om het karwei tot een goed einde te brengen. 

Als exclusief verkooppunt van merken als Trimetal, Sikkens, Peintagone en EinzA verf is ’t Verfspoor de ideale partner voor zowel particuliere als professionele schilders. Met drie mengmachines zijn de kleurmogelijkheden eindeloos. Daarnaast kan u in ’t Verfspoor terecht voor behang, vliesbehang en glasbehang en verder is er een ruime keuze aan laminaat- en vinylvloeren. Het assortiment wordt aangevuld met alle benodigdheden om een verfklus succesvol af te ronden. En voor de afwerking is er een groot aanbod aan onderhouds- en houtbeschermingsproducten zodat u een lange tijd kan genieten van een topkwaliteit. 

De verfspeciaalzaak is gelegen aan de Fabrieksstraat 104 B in Pelt. Voor meer informatie kijk op www.verfspoor.be of bel naar 0032 11 524247. Mailen kan naar info@verfspoor.be.