CC Palethe sluit tijdelijk de deuren 

PELT – Omwille van de sterke stijging van de besmettingen in Pelt heeft het gemeentebestuur onder andere beslist om de activiteiten van CC Palethe stop te zetten tot 8 november. Dit betekent dat verschillende voorstellingen geannuleerd worden. In principe mogen er vanaf 8 november weer optredens en voorstelling geprogrammeerd worden. Zo zou de voorstelling van theatergezelschap Arsenaal op vrijdag 13 november wel door kunnen gaan. 

Arsenaal brengt op 13 november om 20.30 uur de voorstelling ‘Dochters van Ondernemers’ op de planken in CC Palethe. Het verhaal: vijf dochters groeiden op in een familiebedrijf: van groentetelers met middelgrote serres en bouwaannemers met bestofte camionetten, tot croissanteriezaken die na een aantal jaren de taarten vervingen door beha’s. De living was een showroom, de keukentafel een vergadertafel, de werkvloer was hun speeltuin. Aan de hand van beelden uit hun kindertijd gaan vijf theatermaaksters op zoek naar de betekenis van werk vandaag. Leven wij om te werken of werken wij om te leven?

Foto Clara Hermans 

Meer informatie over deze en andere voorstellingen en de maatregelen die CC Palethe neemt in de strijd tegen corona zijn te vinden op www.palethe.be CC Palethe is gelegen aan de Jeugdlaan 2 in Pelt.